Press enter to begin your search
 

Activiteiten ‘bij Hutten’

Uitje organiseren?

Bent u op zoek naar de juiste locatie om een uitje voor uw familiedag of personeelsffeest te organiseren? Bij Hutten hebben wij diverse middag- en dagvullende programma’s die uw dag tot een geslaagd uitje maken!

Onze uitjes zijn ruim opgezet en vrij in deelbaar, mocht u zelf een ander programma willen samenstellen dan kan dit in overleg.

Drone Vliegen

Zelf een drone besturen, veel mensen hebben dit waarschijnlijk nog nooit gedaan. Nu kan je een drone workshop volgen als leuk bedrijfsuitje! Met de handen aan de knoppen en leren de drones te besturen. Onze begeleiders leren je hoe het moet, want het is moeilijker dan je denkt.
Meer informatie

Schotse Highland Games

Schotse Highland Games als bedrijfsuitje; dat klinkt als iets alleen geschikt voor sterke mannen. Maar dat is bij onze Schotse Highland Games zeker niet het geval. Je gaat de strijd aan bij een boomstam-estafette, kei stoten, touwtrekken, hamerslingeren en meer. Wie wordt de winnaar van de Highlands?
Meer informatie

Jeu de Boules

Jeu de Boules oubollig? Zeker niet! Jeu de boules is meer dan alleen een balletje gooien. Het zal jullie verbazen hoe fanatiek iedereen wordt als de ballen over de baan rollen. Wij beschikken op onze locatie over tien Jeu de Boules banen. Vraag bij ons naar de mogelijkheden en ga de strijd aan!
Meer informatie

Elektrische loopfietsen

Een step met een loopband: hoe gaaf is dat? Terwijl je rustig wandelt haal je toch al gauw een snelheid van 25 km per uur. Beleef deze ervaring met je vrienden, familie of collega’s. Je huurt de loopfiets altijd inclusief pech-onderweg service. De routes die wij beschikbaar hebben gidsen je door de prachtigste natuur die Noordoost-Twente te bieden heeft.
Meer informatie

Pubquiz

Een gezellige avond met vrienden, collega’s of familie. Onze pubquiz bestaat uit drie blokken met in elk blok verschillende rondes waarin de meest uiteenlopende vragen aan bod komen. Met onze pubquiz hebben jullie gegarandeerd een gezellige avond waarin flink wordt gelachen.
Meer informatie

GPS Tocht

Bij de GPS tocht gaan jullie in groepen op pad en moeten jullie tijdens de tocht vragen beantwoorden. Bij het juiste antwoord krijg je het coördinaat voor de volgende stop. Daarnaast zijn er opdrachten onderweg die extra bonuspunten opleveren. Als alle vragen foutloos zijn beantwoord lopen jullie de goede route en komen jullie (hopelijk) weer terug naar de locatie van Partycentrum Hutten.
Meer informatie

Solex tocht

Pothelm op, leren jas aan en gaan! Met knetterend motortje rijden jullie op een ouderwetse solex door het glooiende landschap van Twente. Een solex heeft een maximale snelheid van 25 kilometer per uur. Iedereen met een (brommer) rijbewijs mag er dus op rijden.
Meer informatie

Graffiti spuiten

Ontdek hoe creatief je bent! Ga zelf als graffiti artiest aan de slag en maak je eigen tag, logo of andere creatie.
Meer informatie

Shooting Experience

De Shooting Experience is een mix van twee soorten schietsporten, namelijk handboogschieten en blaaspijpschieten. Voor het handboogschieten gebruiken we Perzische bogen. Deze zijn uiteraard beschikbaar voor rechts- en linkshandige deelnemers. Blaaspijpschieten doen we met speciaal gemaakt blowguns
Meer informatie

Cocktailworkshop

Piña Colada, Mojito, Bloody Mary en ga zo maar door. We hebben er allemaal wel eens van gehoord, maar hoe maak ze deze cocktails eigenlijk? Nou dat is heel simpel: volg een cocktail workshop bij Partycentrum Hutten en dan weet je het! Proost!
Meer informatie

Mobiele Escaperoom

In de bus start de video en deze telt af naar 0… Ergens in de bus bevindt zich de sleutel van de deur, maar waar? Samenwerking zal zeker nodig zijn in deze bijzondere Escape Room. De tijd tikt door en jullie moeten allerlei raadsels en opdrachten doorgronden om de sleutel te vinden. Teambuilding van de bovenste plank met een knipoog naar Londen, de Sixties, Abbey Road en natuurlijk The Beatles.
Meer informatie

Whisky proeverij

Ontdek de wondere wereld van Whisky. Bij onze proeverij kun je ervoor kiezen om een whiskyreis rond de wereld te doen. Of wil je alleen whisky’s uit een bepaald land proeven? De whisky’s die je proeft zijn zowel blended als single-malt. Weet je het verschil niet? Dan leer je dat wel tijdens de proeverij!
Meer informatie

Neem direct contact op

Wij denken graag met jullie mee over de invulling van jullie familiedag of personeelsffeest! Of heeft u vragen over de mogelijkheden?
Neem dan direct contact op en wij zullen uw vragen beantwoorden.