Press enter to begin your search
 

Catering

Catering

Hutten Catering verzorgt uw catering in en rondom Rossum. We leveren kwalitatieve catering die zich kenmerkt door creatieve gerechten met verrassende smaakcombinaties. Hutten Catering werkt zoveel mogelijk met verantwoorde ingrediënten. We leveren bij u op het werk, thuis of op locatie voor: meetings, trainingen, borrels, trouwerijen, verjaardagen of een uitvaart. Met persoonlijke aandacht voor uw gasten, uw wensen, uw budget en natuurlijk ook voor u, helpen we u bij het maken van de juiste keuzes in uw menu.

Neem direct contact op

Wat doen wij

Hutten Evenement bedenkt feesten op maat, creëert en produceert. Goed luisteren naar de wensen van de opdrachtgever is hiervoor essentieel. Doel, doelgroep, aanleiding en boodschap laten zich uiteindelijk vertalen in een concept dat, vanzelfsprekend, geheel op maat wordt ontwikkeld. De uiteindelijke uitvoering wordt door ons onder regie genomen, waarbij alle voorbereidingen ook onder onze verantwoordelijkheid vallen.

Evenementen

Hutten Evenementen organiseert bedrijfsevenementen bij u op locatie. Hierbij vertalen wij op een creatieve manier uw doelstelling naar een prachtig evenement.

De combinatie van creativiteit, flexibiliteit en een uitmuntende uitvoering met oog voor details zijn kernwaarden die als leidraad fungeren voor onze evenementen. Wij zorgen ervoor dat uw gasten hier nog lang en met veel plezier aan terugdenken.

Hierbij gebruiken wij

Kennis, ervaring, gerenommeerde netwerk van leveranciers, doeltreffende technische middelen, muziek, entertainment, activiteiten en passende locatie(s) en catering.