Press enter to begin your search
 

Feesten

Bedrijfsuitje

Hard gewerkt, een mooi resultaat behaald of gewoon hoog tijd voor een dagje “iets anders” met uw collega’s? Tijd voor een bedrijfsuitje! Dit kan zowel op eigen locatie, als op een unieke locatie in Twente. Wij helpen u graag bij het organiseren van een onvergetelijk bedrijfsuitje. Uw bedrijfsuitje organiseren we natuurlijk tot in de puntjes, zodat u zelf ook volop kunt genieten.

Neem direct contact op

Eigen bedrijfspand

U wilt een bedrijfsfeest of personeelsfeest organiseren in uw eigen bedrijfspand of op uw eigen locatie? Afgestemd op uw wensen maken wij een ‘plan op maat’. Met behulp van visuele sfeerimpressies geven wij u vooraf een indruk van de ‘look and feel’ van uw bedrijfsfeest. Uiteraard wordt aan alles gedacht: van het meubilair tot aan de catering. Het zal u en uw gasten tijdens het personeelsfeest aan niets ontbreken.

Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden voor uw personeelsfeest in uw eigen pand verder toe te lichten. Aansluitend komen wij, afgestemd op uw wensen, met een verrassend voorstel voor een onvergetelijk personeelsfeest in uw eigen bedrijfspand.

Neem direct contact op

Op locatie

Uw eigen foodtruckfestival op uw bedrijf? Door uiteenlopende eigenwijze eigentijdse cateraars bij elkaar te zetten geven we een frisse invulling aan een zakelijke event catering. Wij krijgen uw gasten letterlijk en figuurlijk ‘in beweging’ door een food line-up te bouwen (verschillende food trucks/outlets bij elkaar te plaatsen). Dit kan in street food markt, of parade-stijl, maar ook als walking diner. Op deze manier lopen uw gasten langs allerlei inspirerende en getalenteerde koks, met hun eigen specialiteiten, en kiezen datgene waarin ze zelf zin hebben. Een food line-up bestaat uit authentiek eten (vers, duurzaam, ambachtelijk) van mensen, die weten wat ze maken. Een gemoedelijke sfeer met lekker eten heeft een aanstekelijk en inspirerend effect op uw collega’s. Natuurlijk hoort bij een festival ook muziek! Wat dacht u van een jazzband, die op verzoek elk gewenst nummer speelt, of van een echte festival DJ?

Neem direct contact op