Press enter to begin your search
 

Zalen

ZALEN

Partycentrum Hutten beschikt over verschillende, sfeervol ingerichte zalen voor het vieren van een fantastisch feest. Elke zaal heeft haar eigen specifieke karakter en biedt andere mogelijkheden.

Een vijftigste verjaardag, een huwelijk, het binnenhalen van een grote opdracht: er is altijd een reden te vinden voor een goed feest. Dit kan bij Partycentrum Hutten of wij organiseren uw feest op een andere bijzondere locatie in Twente.

Neem direct contact op

Huttenhoes

Sinds 2013 is Partycentrum Hutten uitgebreid met het Huttenhoes. Deze zaal (tot +/- 80 personen) is ingericht als een sfeervol bruin café en ideaal voor het vieren van verjaardagen, jubilea of het houden van vergaderingen. In uw eigen privé café kunt u samen met uw vrienden, familie, of collega’s feesten tot in de kleine uurtjes.

Hutje

Het Hutje is een intiem en gezellig terras café voor kleine partijen (tot +/- 50 personen). Geniet van een biertje op het terras, of gooi een balletje op de naastgelegen jeu de boules baan. Voor een feest van uw vereniging, vriendengroep of buurtfeest is het Hutje een perfecte locatie.

Grote zaal

De sfeervol ingerichte Grote Zaal is geschikt voor feesten van 20 t/m 400 personen. Hier kunt u terecht voor partijen, (Twentse) bruiloften, vergaderingen, bedrijfsfeesten e.d. De Grote Zaal is uitgerust met een mooie dansvloer en biedt uitgebreide mogelijkheden zoals een podium en een professionele licht en geluidsinstallatie. Onze bekwame bediening maakt het plaatje van uw feest compleet. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Café

Het café van Partycentrum Hutten mag met recht als één van de gezelligste van de omgeving worden beschouwd. Het bruine karakter in combinatie met de vrolijke bediening en goede muziek maken het café tot een belangrijke ontmoetingsplek voor zowel oud als jong. Of het nu gaat om de verschillende voet- en volleybalteams die na trainingsarbeid hun welverdiende drankje komen halen, of om de sportieve fietsers die na een van de georganiseerde tochten even bijkletsen onder het genot van een hapje en een drankje. Iedereen is welkom en voelt zich even thuis. Gezellig buurten, bijpraten en meezingen, daar gaat het om in Café Hutten.